Konya Büyükşehirden net cevap geldi

Konya Büyükşehirden net cevap geldi

Konya Büyükşehir Belediyesince, son günlerde bazı internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yer alan Suriye'nin Rakka kentinde bulunan ve belediyelerine ait olduğu iddia edilen hurda aracın belediyeye ait olmadığını açıklandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden son günlerde medyada yer alan ve belediyelerine ait olduğu iddia edilen hurda araca ilişkin yazılı açıklamada bulunuldu.

Araç üzerinde görünen logonun belediyenin resmi logosu olmadığı aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi: 

"Konya Büyükşehir Belediyesine ait olduğu iddia edilen hurda bir araçla ilgili tamamen gerçeğe aykırı haberler yayınlanmaktadır. Bu tür kasıtlı ve algı oluşturmaya yönelik haberler ülkemizi karalama çabalarının bir uzantısıdır. Ülkemizi ve şehrimizi illegal örgütlerle irtibatlı gibi gösteren iddialar tamamen asılsızdır. Sosyal medyada ve internet sitelerinde yayınlanan fotoğraflardaki araç belediyemiz envanterine kayıtlı bir araç değildir. Söz konusu fotoğrafların nerede ve nasıl çekildiği belli olmadığı gibi fotomontaj olma ihtimali de oldukça yüksektir. Zira fotoğraftaki aracın alt ve üst yapısı ile oynanmış ve birbiri ile uyumlu olmadığı rahatlıkla görülmektedir."