Konya Büyükşehir duyurdu! Pazartesi başlıyor, o hatta tramvay çalışmayacak

Konya Büyükşehir duyurdu! Pazartesi başlıyor, o hatta tramvay çalışmayacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuk Üniversitesi Kampüs içi ve Kampüs - Otogar arası hat bakım çalışması nedeniyle 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren bu hattı kullanan yolcuların otobüsle taşınacağını duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi, tarafından gerçekleştirilecek hat bakım çalışmaları nedeniyle Selçuk Üniversitesi Kampüs içi ve Kampüs - Otogar arasında, 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren tramvay seferi yapılmayacağını açıkladı. Duyuruda, bu hattı kullanan yolcuların otobüsle taşınacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, Alaaddin - Otogar arası tramvay hattı ise hizmet vermeye devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Selçuk Üniversitesi Kampüs içi ve Kampüs - Otogar arası hat bakım çalışması gerçekleştirilecektir.

Yapılacak hat bakım çalışması nedeniyle bu tarihten itibaren Kampüs - Otogar arasında tramvay hizmeti verilemeyecek, bu hattı kullanan yolcular otobüsle taşınacaktır.

Alaaddin- Otogar arası tramvay hattı ise hizmet vermeye devam edecektir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

konyaakomulasim.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.