Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarını elden geçiriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarını elden geçiriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, 31 İlçede Yol Altyapısını Güçlendirmek İçin Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinden uzak ilçelerde ve bağlı mahallelerde yüksek standartlı yol hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçelerdeki yol standartlarını yükseltme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

c1.jpg

Başkan Altay, 31 ilçede Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına giren bölgelerde yol altyapısını güçlendirmek için çalışmaların kesintisiz bir şekilde sürdüğünü ifade etti.

c2.jpg

Altay, "2023 yatırım programı kapsamında planladığımız yolları tamamlamak için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çerçevede, Doğanhisar ilçesine bağlı Deştiğin ile Konakkale mahallelerini birbirine bağlayan yolda güzergah iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz. Maliyeti 4 milyon lirayı bulan bu projemizi bu sezon tamamlamayı hedefliyoruz. Bahar aylarıyla birlikte yolun kaplama tabakası işlemini de gerçekleştirerek, bu iki mahallemizin yol standardını yükselteceğiz" dedi.

c3.jpg

Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi, mahalle yolu çalışmaları kapsamında Hadim ilçesine bağlı Umurlar Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarını başarıyla tamamladı. Altyapısı tamamlanan yol, kaplama tabakası işlemi için hazır hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.