Konya bayrama hazır

Konya bayrama hazır

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Park ve Pazar Yeri’nde esnaflar ve kurbanlık almak için pazara gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Park ve Pazar Yeri’nde esnaflar ve kurbanlık almak için pazara gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak Kurban Bayramı’nın sorunsuz bir şekilde geçmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kurban Bayramı öncesi Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Park ve Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu. Başkan Altay, kurbanlık hayvan satışı yapan esnafların yanı sıra kurbanlık almak için pazara gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

BAYRAMIN SORUNSUZ GEÇMESİ İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK Başkan Altay, Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde 3 adet hayvan satış yerinin bulunduğunu kaydederek esnaf ve vatandaşın alışverişini rahatça yapabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Altay, “Şu anda Büyükşehir Belediyemize ait Hayvan Park ve Pazar Yeri’ndeyiz. Burada vatandaşlarımızın aldığı hayvanların sağlık ve gebelik kontrollerini ücretsiz yapıyoruz. Hem yaşlarıyla ilgili hem de ultrasyonda gebelik kontrolleri belediyelerimiz tarafından yapılıyor. Amacımız hem alanın hem de satanın kurban alışverişini rahatça yapabilmeleri. Gerekli temizlik hizmetlerini de yürütüyoruz. Kurban kesim yerleriyle ilgili tedbirleri de aldık. İnşallah Kurban Bayramı şehrimizde sorunsuz geçecektir. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.