Konya Ak Gençlik’ten Önemli Proje…

Konya Ak Gençlik’ten Önemli Proje…

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından ilki 2015 Şubat ayında 200 kişi ile Antalya’da gerçekleştirilen “Diriliş Muştusu Eğitim Kampları”nın ikincisi, Mersin’e bağlı Silifke ilçesinde 560 kişi ile gerçekleştirildi.

Gençlerin ümmet bilinci ve dünyayı daha iyi anlayabilmelerini sağlamayı amaçlayan kampı değerlendiren AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik; “Davasına inanmış bir neslin yetişeceğinin müjdecisi olmasını amaçladığımız bu kamp ile ecdadın mirasını yüceltecek ve yükseltecek bir gençliğin yetişmesine bir katkı sağlamak istedik” dedi.

_mg_7686.jpg

“2. Diriliş Muştusu Eğitim Kampı”, Mersin’in Silifke İlçesi’nde büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. 19 Mayıs günü başlayan kamp, 22 Mayıs’ta tamamlandı. Bu yılki kampın ana teması “Organize Olmak” idi…

Kampta Önemli İsimler Tecrübelerini Paylaştı…

4 gün süren kampta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Bekir Saatçioğlu, Osman Nuri Kabaktepe, Seyfettin Huca, Mehmet SEÇER, Salih Zeki Keş, Galip Marlalı, Halil Ürün, Nevzat Arabacı, gençlerle bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Bu tür kampların gençlerin yetişmesinde önem arz ettiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun; “Bir tarafta deniz, kum ve diğer tarafta hayatı iyi analiz edebilen, tecrübe etmiş insanlar var. Böyle güzel bir ortam, gençlerimizin yetişmesinde büyük önem arz ediyor. İyi bir neslin yetişmesi için bu tür organizasyonlar mutlaka sürmeli” dedi.

_mg_8424.jpg

Kampı değerlendiren AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Muhammed Said Çelik, kampın amacını şöyle özetledi; “Gençlerimizin ümmet bilinci ve dünyayı daha iyi anlayabilmelerini sağlamayı amaçladık. Davasına inanmış bir neslin yetişeceğinin müjdecisi olmasını amaçladığımız bu kamp ile ecdadın mirasını yüceltecek ve yükseltecek bir gençliğin yetişmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak, bizim için oldukça önemliydi. Bunu başarabildiğimize inanıyorum. İnşallah buralardan yetişecek gençlerimiz, gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Onun için de bugünden başlamanın önemli olduğunu düşünüyoruz.”

_mg_8867.jpg

_mg_8907.jpg