Konya Adliye Çalışanlarından Zeytin Dalı Harekatına Dua’lı Destek

Konya Adliye Çalışanlarından Zeytin Dalı Harekatına Dua’lı Destek

Türkiye Kamu ve Konya Türk Büro-Sen ( Adliye ) Şubesinin düzenlediği Zeytin dalı Harekâtına tam destek ve dualı etkinlik yapıldı

Konya Adliye Sarayı bahçesinde çok sayıda Konya Adliye çalışanın katılımıyla gerçekleştirildi. 20 Ocak 2018 tarihinde şanlı Türk ordusunun Afrin bölgesindeki PYD-PKK terör örgütü mensuplarına karşı başlatmış olduğu Zeytin Dalı harekâtına tüm hızıyla devam ediyor.

konya-adliye-calisanlarindan-zeytin-dali-harekatina-dua’li--(5).jpg

Kamu-Sen çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Büro-Sen (Adliye) Şubesinin düzenlediği Afrin- Zeytin Dalı harekâtına tam destek etkinliği önceki gün Konya Adliyesi bahçesinde çok sayıda adliye çalışanın katılımıyla gerçekleştirildi.

konya-adliye-calisanlarindan-zeytin-dali-harekatina-dua’li--(4).jpg

Tam destek etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Türk Büro-Sen(Adliye) Şubesi Bşakanı Arif Baştuğ “ Tarihi şanlı zaferlerle dolu ordumuzun Suriye’nin Afrin bölgesine gerçekleştirdiği zeytin dalı harekâtından yine yeni bir zaferle dönmeleri için dua ettik.”dedi. Başkan Baştuğ’un konuşmasının ardından İstiklal marşı okundu ve Mustafa Erol Hoca’nın okuduğu Fetih Süresi ve ardından Şanlı ordumuzun yiğit Mehmetçikleri zafere ulaşması için dua ile program sona erdi.

konya-adliye-calisanlarindan-zeytin-dali-harekatina-dua’li--(5).jpg