Konya 4 bakanı ağırlayacak

Konya 4 bakanı ağırlayacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz önümüzdeki hafta Konya'ya gelecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Mill Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz önümüzdeki hafta Konya'ya gelecek.

TABKON KONGRESİ KONYA'DA

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, tıbbi ve aromatik bitkiler açısından Türkiye'nin potansiyel zenginliğini ekonomiye kazandırmak için harekete geçti. Bu çerçevede sektörün geleceğinin uluslararası ortamda masaya yatırılacağı I. Uluslararası Tıbbi Aromatik Bitkiler Kongresi (TABKON’17) 9-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya'da  gerçekleştirilecek. 

Dedeman Otel'de 9 Mayıs saat 14.00'da başlayacak kongreye; Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katılacak.

BAŞBAKAN DA GELEBİLİR

TABKON kongresine programının uygun olması halinde Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılabileceği öğrenildi. Başbakan Yıldırım'ın programı önümüzdeki günlerde netleşecek.

 

11. ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMASI KONYA'DA

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenecek Mevlana temalı 11. Uluslararası MEB Robot Yarışması 10-12 Mayıs tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'ndeki programa Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Açılış töreni 10 Mayıs saat 11.00'da yapılacak. Ödül töreni ise 12 Mayıs 2017 saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

 

Etiketler :