Konya, 15 Temmuz'da Mevlana Meydanı'nda toplanacak!

Konya, 15 Temmuz'da Mevlana Meydanı'nda toplanacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "15 Temmuz'un yıl dönümünde meydanlarda olacağız. Mevlana Meydanı'nı o gün nasıl doldurmuşsak, yine dolduracağız." dedi.

Sorgun, partisinin bir otelde düzenlediği bayramlaşma programında, ramazan ayının Türkiye'de ve Konya'da çok güzel şekilde idrak edildiğini belirtti.

Ramazanda imkan buldukça Konya'ya sık sık geldiğini anlatan Sorgun, iftarını şehadet şerbetiyle açan kişilerin de olduğunu hatırlatarak, "Az önce iki şehit ailemizi ziyaret ettik. Bütün şehitlerin aileleri teşkilatlarımızın programlarıyla ihmal edilmedi. Onların bizden beklentileri 'bizleri unutmayın' oldu." diye konuştu.

Bu milletin mensubu olmaktan gurur duyduğunu bildiren Sorgun, evladını, dini, vatanı ve milleti için şehit vermiş insanların en ufak bir şikayette bulunmadığını kaydetti.

'15 TEMMUZ'DA MEVLANA MEYDANI'NDA TOPLANACAĞIZ'

AK Parti'nin yürüttüğü "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında, doğuda birçok ili ziyaret ettiğini anımsatarak, Türkiye'nin bir bütün olduğunu ancak ihanet şebekelerinin pes etmediğini belirten Sorgun, şunları söyledi:

"Sırtımızı, millete ve Allah'a yasladıktan sonra kimse bize zarar veremez. Burada bayram yapabiliyorsak, sırtında teçhizatıyla nöbet tutanları da unutmamak gerekiyor. 15 Temmuz'un yıl dönümünde meydanlarda olacağız. Mevlana Meydanı'nı o gün nasıl doldurmuşsak, yine dolduracağız. Milletvekillerimiz de Meclisin ikinci kez gazi olduğu saatte Meclisin önünde olacak."

Bayramlaşma programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik ve partililer katıldı.