KONTİMDER'den projelere tam destek

KONTİMDER'den projelere tam destek

KONTİMDER Onursal Başkanı Osman Başaran ve dernek yönetim kurulu üyeleri gazetemiz imtiyaz sahibi Adem Alemdar’ı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya ziyaretindeki açıkladığı projelere tam destek verdiklerini söyledi.

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Onursal Başkanı Osman Başaran, Başkan Yardımcısı Eda Yaman, Genel Sekreter Hüseyin Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kürkdiken ve Dernek Müdürü Mustafa Akkaş, gazetemizi ziyaret ettiler. İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı ile görüşen heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya verdiği müjdelerin sevinçle karşılandığını söyledi. KONTİMDER olarak özellikle Metro Projesinin sektörlerinde büyük sevinçle karşılandığını söyleyen Başkan Başaran, “Konya için daha önce gündeme gelen Metro Projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından harekete geçirilmesi büyük bir avantaj. Bu projede, 1 milyar Avronun üzerinde bir yatırım gerçekleştirilmiş olacak. Konya böylece metroya kavuşmuş olacak. İnşaat sektörünün yavaşladığı bu dönemde, Konya’ya yapılacak bu proje sektöre büyük avantajlar sağlayacak. Ekim’de ihalesi yapılacak metro projesi sonrası sektörümüz nefes alacak. Burada Konya’nın marka şehirler haline gelmesinde de büyük katkısı olacak. KONTİMDER olarak Cumhurbaşkanımızın Konya’ya verdiği değer için teşekkür ederiz. Bunun yanında pancar üreticimiz ve diğer projeler de şehirde büyük bir sevinç havası yarattı. İnşallah bu projeler en kısa zamanda hayata geçer” dedi.

Ziyaret sonrası Adem Alemdar, Başkan Başaran ve heyete, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyerek, derneğin çalışmalarında başarılar diledi.