KONTİMDER’de Yasin Bilen dönemi

KONTİMDER’de Yasin Bilen dönemi

Konya Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği(KONTİMDER) 3. yıl dönüm kutlaması ve olağan genel kurulu dün gerçekleştirildi.

 Genel kurulda Başkan Osman Başaran görevini Ahmet Yasin Bilen’e devretti. Dernek üyeleri ve Konya protokolünün katıldığı Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel Kurul’da eski başkan Osman Başaran 3 yıllık faaliyet raporunu sundu.

Başaran, “3 yılda 15 sosyal sorumluluk projesine imza attık”

3 yıllık faaliyet raporunu açıklayan Osman Başaran, 3 yıl boyunca Konya’nın ve sektörlerin sesi olmaya çalıştıklarını söyledi. Başaran, “Yönetimimizde asil ve yedek ayrımı hiçbir zaman olmadı. Her türlü faaliyetimizi birlik içinde gerçekleştirdik” dedi. 3 yılda 15 sosyal sorumluluk projesi ve 24 basın açıklaması gerçekleştirdiklerini anlatan Başaran, “Bizler birer iş adamıyız ancak bundan önce insanız. Derneğimiz için sosyal sorumluluk projeleri olmazsa olmaz projelerimiz arasında yer alıyor. Yardım bekleyen vatandaşlara insani yardım malzemeleri gönderimi, SOBE ziyaretleri gibi çeşitli etkinlikleri gerçekleştirdik. Bundan sonraki yönetimimizde de bu durumun ilk sırada yer almasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

kontimder’de-yasin-bilen-donemi--(7).jpg

Bilen, “Çalışmalar artarak devam edecek”

Yapılan genel kurulda bir bayrak değişiminin yaşandığını ifade eden Ahmet Yasin Bilen, “Yeni dönemde ilkelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tesisat ve inşaat malzemecilerinin yaşadığı ortak sorunlara çözüm üretmek için uğraşacağız. Bilgi aktarım toplantıları, eğitim, yeni projeler, fuar, sosyal sorumluluk ve üyelerimize fayda sağlayacak çalışmalarımız artarak devam edecek. MEVKA destekli inşaat sektöründe ithal edilen inşaat malzemeleri ve yerli üretim konusundaki araştırma projemizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Amacımız, sektörümüze ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Ferit Hepokur-Memleket