Kongreye sedyeyle getirildi

Kongreye sedyeyle getirildi

Bir süre önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle evinde tedavi gören CHP'nin Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, aday olduğu kongreye sedyeyle getirildi

ÇANAKKALE (AA) - CHP Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği trafik kazasının ardın evinde sürdürdüğü tedavisi nedeniyle aday olduğu kongreye sedyeyle getirildi.

Özeren, bir süre önce geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Özeren'in istirahatine evinde devam etmesi uygun görüldü.

Partisinin kongre sürecinde ilçe başkanlığına yeniden aday olan Abdülkadir Özeren, tek aday olduğu ilçe kongresine sedye ile getirildi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki bir kahvehanede gerçekleşen kongreye ambulans ve sağlık ekiplerinin nezaretinde katılan Özeren, yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Özeren, burada yaptığı konuşmada, bir süre önce trafik kazası geçirip yaralandığını hatırlattı.

Bu nedenle tedavisinin devam ettiğini anlatan Özeren, "Vücudumda kırıklar olduğu için yatak istirahatim var. Fakat bu hiçbir zaman aday olmamıza engel değildir. Bizlerde demir yorgunluğu yok. Demir yorgunluğu olanlar düşünsün. Her zaman görevimizin başındayız." dedi.

Kongreye, Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, CHP İl Başkanı Nejat Önder ile partililer katıldı.

Kongreye sedyeyle getirildi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :