KONESOB'dan Davutoğlu’na tebrik

KONESOB'dan Davutoğlu’na tebrik

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 62. Hükümetin Başbakanlığına aday gösterilen Ahmet Davutoğlu için tebrik mesajı yayınladı

Karamercan yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın açıklaması ile genel başkanlığa ve 62. Hükümetin Başbakanlığına Aday gösterilen, hepimizin gururu değerli hemşehrimiz, Bakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun üstün performansını, başarılarını ve özverili gayretlerini, Genel Başkan ve Başbakan olarak görev yapacağı dönemlerde de layıkıyla göstereceğinden hepimiz sonuna kadar eminiz. Dışişleri Bakanı olarak, ülkemiz için yapmış olduğu özverili çalışmalarını ve başarılarını hepimiz biliyoruz. Son 12 yıllık dış politika çalışmalarındaki vizyonu sadece ülkemiz insanları için değil tüm Müslüman dünyası insanlarına umut olmuştur” ifadelerine yer verdi.

Karamercan açıklamasında, “Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan reformların, ekonomik kalkınmanın ve özverili kültürel çalışmaların bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğine inanıyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.