KOMEK Ve ASEM’de Kandil Coşkusu

KOMEK Ve ASEM’de Kandil Coşkusu

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri tarafından hanımlara özel Mevlid Kandili programı düzenlendi. Çok sayıda faaliyet yapıldığı manaca zengin programda Sakal-ı Şerif de ziyarete açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) tarafından mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla “En Sevgiliye” isimli program düzenledi. Aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in eşi Fatma Akyürek ile KOMEK ve ASEM’lerin yöneticileri ile kursiyerler katıldı.

komek-ve-asem’de-kandil-coskusu-(3).jpg

Fatma Akyürek, programa katılan hanımların kandillerini tebrik etti. Peygamber Efendimiz ile ilgili slayt gösterisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şiirlerle başlayan programda Karatay ASEM Kreş Öğrencileri İlahi Grubu birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Vaizesi Hülya Anıl’ın “Örnek Şahsiyet Hazreti Muhammed (S.A.V.)” isimli sohbetinde Efendimizin örnek hayatından bölümler aktardığı program ilahiler ve hatim duası ile devam etti.

komek-ve-asem’de-kandil-coskusu-(2).jpg

Programın son bölümünde ise Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Programın sonunda katılımcılara gül, kandil simidi ve ballı süt ikram edildi.

komek-ve-asem’de-kandil-coskusu-(1).jpg

Haber Merkezi