KOMEK kayıtları bugün başladı

KOMEK kayıtları bugün başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın yeni dönem kayıtları 17-27 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın (KOMEK) yeni dönem kayıtları başladı.

Türkiye’nin en önemli meslek edindirme kurslarından olan ve bir halk üniversitesi olarak bugüne kadar 115 bin kişiye eğitim veren KOMEK, yeni dönemde 18 kurs merkezinde 138 branşla faaliyetlerini sürdürecek. Meslek edindirmenin yanında kursiyerlere kendilerini geliştirme ve aile bütçelerine katkıda bulunma imkanı da sunan KOMEK’te bu dönem Sayacılık, Ayakkabı Istampası, Piyano, Ud, Keman, İlk Yardım, Büro Yönetimi Sekreterliği ve Yönetici Asistanlığı, Özürlü Bakımı, Hasta Bakımı, Ön Muhasebe, Temel Muhasebe, Minyatür, Şiş Örücülüğü, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Anadolu Uygarlıkları kurslarına ilk defa kayıt alıyor. KOMEK, El Sanatlarından Bilgisayara, Yabancı Dilden Halkla İlişkilere, Fotoğrafçılıktan Gümüş Takı İşlemeciliğine, Cenaze Hizmetlerinden İşitme Engellilere Tercümanlık kurslarına kadar 138 branşta yeni kursiyerlerini bekliyor.

KAYITLAR 17-27 EYLÜL ARASI INTERNETTE

18 merkezde hizmet veren KOMEK’in yeni dönem kayıtları 17–27 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak.