Kolu ve bacakları koparak feci şekilde can verdi!

Kolu ve bacakları koparak feci şekilde can verdi!

Aydın'da Milas-Söke karayolunda kaza yapan iki TIR sürücüsüne yardım için durup yol kenarına park eden kamyona balıkçı kamyoneti çarptı. Kazada, kol ve bacakları kopan Tuncay Barkin (31) olay yerinde can verdi.

Aydın'da Milas-Söke Karayolu'nun Didim Kavşağı yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Zeki A. idaresindeki 15 PS 830 plakalı tır, Milas-Söke karayolu Didim yol ayrımı yakınlarında Selim Ö. yönetimindeki 43 RF 811 plakalı TIR'a yandan çarptı.

Arkadan gelen 15 PD 148 plakalı TIR'ın sürücüsü Hüseyin Dilek, kaza yapan TIR sürücülerine yardım etmek amacıyla aracıyla yol kenarında durdu. Bu sırada Bodrum-Milas yönünden balık yüklü olan Abdulgaffur Salman'ın (26) idaresindeki 35 GY 590 plakalı kamyonet, yol kenarında park halinde bulunan Hüseyin Dilek'e ait 15 PD 148 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Çapmanın etkisiyle yola savrulan 31 yaşındaki balık işçisi Tuncay Barkin'in kolu ve ayağı koptu. Yüzünün bir kısmının da parçalandığı belirtilen Barkin, kan kaybından dolayı olay yerinde hayatını kaybetti. Balık yüklü olan kamyonetin sürücüsü Abdulgaffur Salman'ın hava yastığı patladığı için hayata tutunurken, aynı araçta bulunan Murat Duran(23) da ağır yaralandı.

TIR sürücünün ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kamyonette sıkışan yaralılar, yoğun uğraşlar sonucu itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından Söke Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

İzmir'de yaşayan Evli ve 2 çocuk babası Tuncay Barkin'in savcılığın hazırladığı kesin ölüm raporuna göre; genel beden travması ve kan kaybından dolayı yaşamını yitirdiği öğrenildi. Barkin'in cenazesi, Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.