Kolaş’tan Rektör Şahin’e ziyaret

Kolaş’tan Rektör Şahin’e ziyaret

AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Nevzat Kolaş Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

 

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile görüşen Kolaş Tuzlukçuya yapılması planlanan 4 bölümden oluşan meslek yüksek okuluyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Nevzat Kolaş; ‘Sayın Rektörümüzle Meslek yüksek okulu açılması ile ilgili daha önce yaptığımız görüşmeler ışığında süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk.’ Dedi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile görüşen Kolaş Tuzlukçuya yapılması planlanan 4 bölümden oluşan meslek yüksek okuluyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Nevzat Kolaş; ‘Tuzlukçu muza Bağcılık, El sanatları, veteriner teknikerliği ve bilgisayar teknikerliği olmak üzere 4 bölümden oluşan meslek yüksek okulunu açılmasını talep etmiştik. Sayın rektörümüz ünde tarafımıza yapmış oldukları açıklamalarda talebimizi uygun bularak çalışmalara başladıklarını, Ancak şu ana kadar ve Özellikle Tuzlukçu Belediyesinin Taahhütlerini yerine getirmesini beklediklerini, Taahhütlerin zamanında yerine getirilememesi halinde Devlet imkanlarıyla ve üniversite bütçesinden okul ve yurt binasını yaptırıp bölümleri açacaklarını ifade etmişlerdir. Ayrıca Selçuk üniversitesi olarak istihdam dahil her konuda bizlere destek olmak istediklerini söylemişlerdir. Bizde verilen destek den dolayı kendilerine teşekkür ettik. Hizmetin Tuzlukçumuzu kazandırılması yönünde Her türlü desteği kendilerine vereceğimiz ifade ettik. Bizde Buradan özellikle Hizmetin bir an önce Tuzlukçu muza kazandırılması yönünde Belediyemizin Taahhütlerini yerine getirmesini beklemekteyiz. Konu yakın takip edilerek gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.’ dedi