"Kokoreççi"nin bir günlük geliri Mehmetçik'e

"Kokoreççi"nin bir günlük geliri Mehmetçik'e

Tekirdağ'da kokoreççilik yapan Efkan Kılıç, dükkanının bir günlük cirosunu, TSK tarafından terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için, Mehmetçik Vakfı'na bağışladı- Efkan Kılıç:- "Cumhurbaşkanımız şimdi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da kokoreççilik yapan Efkan Kılıç, dükkanının bir günlük cirosunu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için, Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Kılıç, AA muhabirine yaptığına açıklamada, küresel güçlerin geçmişten bu yana Türkiye'yi bölmek için çalıştıklarını ve bu emellerine ulaşmak için de terör örgütlerini kullandıklarını söyledi.

Türkiye'nin kurulan tuzaklara hep beraber karşı durduğunu ve Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediğini dile getiren, Kılıç "Türkiye yıllardır terör örgütleriyle olan mücadelesini sürdürüyor. Yıllardır küresel güçler Türkiye'yi bölmek için bir maşa olan bu örgütleri kullanıyor. Çeşitli oyunlar kurdular. Her dönem farklı farklı tuzaklar kurdular ülkemizi bölmek, kaos çıkartmak için. Ancak Türkiye bu tuzakların hiçbirine düşmedi. Milletçe hep dik durduk, bir olduk, beraber olduk." dedi.

Bir günlük hasılatı olan bin beş yüz lirayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdığını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız şimdi talimat versin hemen Afrin'e giderim. Bu ülke için atalarımız, dedelerimiz, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda canlarını ortaya koydu. Çocuklarımız yetim kaldı, atasız büyüdü, eşlerimiz dul kaldı ama bayrağımız asla yere düşmedi, düşmeyecek de buna asla izin vermeyiz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı can-ı gönülden destekliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :