Koçtaş'tan öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerileri

Koçtaş'tan öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerileri

Koçtaş, genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin keyifle vakit geçirebilecekleri bir oda için gerekli tüm çözüm önerilerini uygun fiyatlarla sunuyor

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, okula dönüş hazırlıklarının başladığı bu dönemde sunduğu "güzel" fikirler ve öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak çözüm önerilerini her bütçeye uygun avantajlı fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, çocuklarının yaşam alanlarını güzelleştirirken bir yandan da tasarruf etmek isteyenlerin tercihi olan Koçtaş’ta, her yaş grubundan öğrencinin kullanabileceği ilham veren şık ve rahat tasarımlar, fonksiyonel çözümlerle odaları baştan aşağı yenilemek mümkün.

Öğrencilerin zamanının çoğunu geçirdikleri odalarını tek seferde kolayca yenilemek için en uygun çözüm olan genç odaları ile alandan tasarruf edilebiliyor. 7 yıl garantili, 3 kapılı, 2 çekmeceli, 120 santimetre, en 54 santimetre derinlikte aynalı gardırop bin 100 liralık fiyatıyla her bütçeye hitap ediyor.

Koçtaş’ta satışa sunulan şık tasarımlı çalışma masaları ve ergonomik sandalyeler, uzun ders çalışma saatleri süresince öğrencilerin performanslarını artırarak onlara verimli ve rahat bir çalışma ortamı oluşturulmasına yardımcı oluyor. Farklı renk seçenekleri ile çalışma masaları 109,90 liradan başlayan, çalışma koltukları ise 159,90 liradan başlayan fiyatlarla öğrencilere konforlu bir çalışma ortamı sunuyor.

Öğrencilerin ders çalışırken ya da gece kitap okurken ihtiyaç duyacağı masa lambaları ise 59,99 liradan başlayan fiyatlarıyla uygun çalışma ortamlarının oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

Koçtaş’ta bulunan saklama kutularını dosya düzenleyici olarak kullanan öğrenciler, hem ekstra raf masrafından kurtuluyor hem de alandan tasarruf ediyor. Koçtaş’ta kare, dikdörtgen ya da yuvarlak alternatifleriyle satışa sunulan saklama çözümleri 14,99 liradan başlayan fiyatlarıyla evin her bölümünde estetik bir şekilde dağınıklığı topluyor.

Her mekanın ihtiyaçlarına cevap verebilen depolama üniteleri, farklı formları ile her stile hitap ederken odanın düzenli kalmasına yardımcı oluyor. 5 bölmeli beyaz kitaplık 129,90 liralık, beyaz veya safir meşe renk alternatifleriyle yatay ya da dikey olarak kullanılabilen Hyd kitaplık 139,90 liralık uygun fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor.

Koçtaş’ın sunduğu ayrıcalıklı fiyatlardan faydalanmak için 3 Ekim’e kadar Koçtaş’a uğramak gerekiyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :