KoçSistem'den e-fatura mükellefine özel fırsat

KoçSistem'den e-fatura mükellefine özel fırsat

İSTANBUL (AA) - KoçSistem, e-fatura mükelleflerine, ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri farklı fırsat paketlerinden oluşan avantajlı bir kampanya...

İSTANBUL (AA) - KoçSistem, e-fatura mükelleflerine, ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri farklı fırsat paketlerinden oluşan avantajlı bir kampanya hazırladı.

KoçSistem'den yapılan açıklamaya göre, Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan e-fatura alanında "Özel Entegratörlük" onayı alan ilk kuruluşlardan olan şirketin e-fatura mükelleflerine özel hazırladığı kampanya 31 Ağustos'a kadar devam edecek. Bu kapsamda şirketler, KoçSistem'in 70 yıllık deneyimi ve geniş çözüm portföyünden avantajlı fiyat alternatifleriyle faydalanabilecek.

Mükellefler, kampanya dahilinde sunulan 5 farklı e-fatura paketinden birini ihtiyacına göre seçebilecek ve 24 ay süresince dilediği zaman kullanabilecek. Kampanyaya katılan mükelleflerden ayrıca giriş ücreti de almayacak KoçSistem, hizmeti kullananlara sistem üzerinden gelen ve giden e-faturalarını 10 sene boyunca ücretsiz saklama imkanı da sunuyor.

Kampanya hakkında "[email protected]" adresine e-mail atarak ya da "444 0 387" numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alınabilecek ve ihtiyaca en uygun e-fatura paketi seçilebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı