Kocasinan'da yol yapım çalışmaları

Kocasinan'da yol yapım çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerde devam eden yenileme çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerde devam eden yenileme çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Güneşli Mahallesi'nde devam eden yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İlçenin tüm mahallelerini güzelleştirmeye aralıksız olarak devam ettiklerini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, Kocasinan’ın birçok yerinde yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, yenileme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Kırsal mahallelerde yenileme çalışmaları kapsamında Güneşli Mahallesi’nde yaklaşık 2 bin 100 kilometre uzunluğunda ve 9 metre genişliğinde olan yola, 5 bin 400 ton temel malzeme kullanılırken, 3 bin 800 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek. Yenileme çalışmaları yanı sıra yeni yerleşim alanları ve alternatif yollar da oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın daha güzel çevrede yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :