Kocasinan'da yenileme çalışmaları

Kocasinan'da yenileme çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını inceledi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sokak ve caddelerde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçenin dört bir yanında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Çolakbayrakdar, şunları aktardı:

"Geçen yıl başlattığımız çalışmalar kapsamında sokak sokak ve cadde cadde yolları yeniliyoruz. Yolların altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çevre düzenlemesi ve asfalt serimi gerçekleştirilecek. Bir yandan yeni yollar yaparken diğer yandan ise eskimiş yolları yeniliyoruz. Kocasinan'ın her bir mahallesinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Mahallelerimizde ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak ve yüksek standartla donatılmış yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir. Şimdiden yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :