Kocasinan Belediyesi'nden Amatör Spora Destek

Kocasinan Belediyesi'nden Amatör Spora Destek

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, 22 amatör spor kulübüne spor malzemesi dağıttı.Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Spor Kompleksi'nde...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, 22 amatör spor kulübüne spor malzemesi dağıttı.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, "Spor, aynı hedef uğrunda centilmence mücadele etmenin, kazanma azminin, takım olabilmenin ve paylaşmanın anahtarıdır. Bu da spor ve sporcunun ruhundandır" diye konuştu.

Kayseri'de 120 amatör spor kulübü bulunduğunu, bunlarından 80'inin futbol branşında faaliyet gösterdiğini ifade eden Çolakbayrakdar, şöyle devam etti:

"Bu spor kulüplerimiz gençlerimize hizmet etmektedir.  Bundan dolayı emeği geçen, gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizin çeşitli spor dalarına yönlendirerek, hem zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması hem de beden ve ruh sağlığına hizmet etme bakımından kulüplerimiz çok büyük hizmetler yapmaktadır. Bundan sonra spor kulüplerine desteğimiz artarak devam edecektir."

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı da Çolakbayrakdar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Çolakbayrakdar, 22 spor kulübüne 20'şer eşofman ve çeşitli malzemeler hediye etti.

Kocasinan Belediyesi'nden Amatör Spora Destek

Kocasinan Belediyesi'nden Amatör Spora Destek

Kaynak:Haber Kaynağı