Kocaman: Konya'da büyük saygı gördük

Kocaman: Konya'da büyük saygı gördük

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"Konya'da büyük bir sevgi, saygı gördük. Karşılığında da yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalıştık"

 

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, takımda görevinin tamamlandığını belirtip, gösterilen anlayıştan dolayı hem kulübe hem de kente teşekkür ettiğini aktardı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, bir aksilik yaşanmaması durumunda gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında olacağını söyledi.

Henüz resmi imzalar atılmadığı için özenli konuşmaya çalıştığının altını çizen Kocaman, "Öncelikle Konyaspor Kulübüne ve Konya şehrine gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Kulüpten ayrılmak için talebim olmuştu. Onlar da anlayış gösterdi. Konya'da büyük bir sevgi, saygı gördük. Karşılığında da yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalıştık. Şehir de bize verebileceği her şeyi verdi. Güzel günler geçirdik." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kendisine teklifte bulunduğunu açıklayan Kocaman, "Sezon başında da benzer bir talepleri olmuştu ancak ligin başlamasına 1 hafta kalmıştı. O süreçte doğru olmayacağına inandığım için teklifi kabul etmedim. Bugün ise tekrar talep var. Çok büyük bir aksilik olmazsa, Fenerbahçe bir talepte bulununca da bugünkü şartlarda benim için bir mecburiyet gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

- "Fenerbahçe, futbolda daha iyisini yapabilir"

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de yarım kalan işleri olduğu yönünde söylemlerinin dile getirildiği vurgulanarak, neleri kastettiğinin sorulması üzerine, şunları kaydetti:

"Eksik olan kupalar var Fenerbahçe'de. Ayrıldığım günden bu yana bakıldığında, olumlu şeyler olduğu gibi, futbol takımı açısından olumsuzluklar biraz daha fazla görünüyor. Birçok branşta önemli başarılar elde eden Fenerbahçe'nin, futbolda daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Süreklilik anlamında özellikle yapılacak şeyler olduğunu görüyorum, biliyorum. Bu potansiyelin olduğunu düşünüyorum. Yarım kalan işlerden kastım, süreklilikle beraber kazanılacak kupalar. İnşallah başarılı günler yaşarız."

Kocaman, Galatasaray maçıyla ilgili olarak ise, "Ziraat Türkiye Kupası finalinde 120 dakikalık çetin bir mücadelenin ardından hedefimize ulaştık. Bugün maçta beklediğimden daha derli topluyduk ancak ikinci yarıda yorgunluk başladı ve ikinci golü engelleyemedik. Maçın önüne geçen ana fikir ise Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki lig üçüncülüğü yarışıydı." değerlendirmesinde bulundu.

 

Etiketler :