Kocaman buluşma

Kocaman buluşma

Atiker Konyaspor ligin 14. haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Büyükşehir Stadyumu’ndaki maç Aykut Kocaman’la yeşil-beyazlı taraftarın buluşmasına sahne olacak

 

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. KONYA Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Hail Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak.

HALİL UMUT MELER’LE BU SEZON İLK MAÇ
Atiker Konyaspor Halil Umut Meler yönetiminde bu sezon ilk maçına çıkacak. Halil Umut Meler bugüne kadar birisi Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere Konyaspor’un toplam 5 maçını yönetti. Bu maçların 2’sini Konyaspor kazanırken yeşil-beyazlılar 3 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

AYKUT KOCAMAN HEYECANI

Bugünkü maç, Konyaspor’da çok önemli bir buluşmaya sahne olacak.  3. kez Konyaspor’un başına geçen Aykut Kocaman, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda ilk maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar Kocaman’ı sevgiyle bağrına basacak. Kocaman yönetimindeki Konyaspor ilk maçında Galatasaray’la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

 

HEYECANLIYIM

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yeniden Konyalı taraftarlarla buluşmuanın heyecanını yaşadığını söyledi. Kocaman, “Yeniden Atiker Konyaspor’un başında taraftarlarımızın önüne çıkacak olmanın ve stadyum atmosferinin özlemi benim içimde var. Bu taraftarlarımız içerisinde geçerli olacak herhalde. Tekrar bıraktığımız yerden başlamak güzel olacak” ifadelerini kullandı.

 

SERGEN YALÇIN 7 AY SONRA

Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’u 10 maçta ligde bırakan Sergen Yalçın da bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda olacak. Sergen yaklaşık 7 ay sonra yeni takımı Aytemiz Alanyaspor’un başında bu kez Konyaspor’u yenebilmek için saha kenarında olacak.

 

ALANYASPOR’LA SÜPER LİG’DE 5. MAÇ

Atiker Konyaspor ve Aytemiz Alanyaspor bugünkü malçta birlikte Süper Lig’de 5. kez karşı karşıya gelecek. Önceki 4 maçın 2’sini Konyaspor kazanırken 2 maçı da Alanyaspor kazandı. Konyaspor bu maçlarda  attığı  7 gole karşılık kalesinde 8gol gördü. Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan dört Süper Lig maçında da penaltı golü atıldı. 2 takım da ikişer penaltı golü kaydetti.

Etiketler :