Kocaeli'de hırsızlık anı kameraya yansıdı

Kocaeli'de hırsızlık anı kameraya yansıdı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 2 kişi tutuklandı. Hırsızlık anı, bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.Alınan bilgiye göre,...

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 2 kişi tutuklandı. Hırsızlık anı, bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Tatlıkuyu Mahallesi'ndeki bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi. Evdeki beyaz eşyaları bir kamyonete yükledikleri görülen G.B. ve Y.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Olay yerinden kaçan 2 kadının yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Bu arada, hırsızlık anı, bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi. Görüntülerde, sabah saatlerinde kamyonetle gelen 2'si kadın 4 kişinin bir eve yöneldikleri görülüyor. Kadınların sokakta gözcülük yaptıkları gözlenen görüntülerde, 2 kişinin el arabasıyla bir buzdolabını getirip kamyonete yüklemeleri bulunuyor.

Tekrar aynı eve yönelen 2 kişinin evden mutfak malzemeleri, çamaşır makinesi ve televizyonla geri dönüp bunları araca yüklemeleri yer alıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı