Kocaeli'de "aile boyu" hırsızlık iddiası

Kocaeli'de "aile boyu" hırsızlık iddiası

Derince'deki iş yerlerinden, 35 bin lira değerinde otomobil ve kamyon lastiği çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift ve çocuğu, adliyeye sevk edildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Derince ilçesindeki iş yerlerinden, otomobil ve kamyon lastiği çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan karı-koca ve çocukları adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Körfez ilçesi Hacıosman Mahallesi'ndeki bir iş yerinden, 13 Ocak'ta hırsızlık girişiminde bulunulduğu ihbarı alınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Şüphelilerin, çeşitli tarihlerde Derince'nin Deniz ve Çenedağ mahallelerindeki iş yerlerinden, yaklaşık 35 bin lira değerinde otomobil ve kamyon lastiği ile jant çaldığını tespit eden ekipler, bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmada hırsızlık olayına karışan kişiler takibe alındı.

Ekipler, İstanbul'da ikamet ettikleri belirlenen Ü.F. (41), karısı Y.F. (36) ve çocukları A.F.'nin (14) kente giriş yapması üzerine şüphelileri Körfez'in Hereke Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Bu arada, Y.F. ile A.F.'nin çeşitli suçlardan kayıtları bulunduğu, 12 suçtan arama kaydı bulunan Ü.F.'nin, 20 yıl kesinlemiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :