Kocaeli'de 4 oyun tiyatroseverlerle buluşacak

Kocaeli'de 4 oyun tiyatroseverlerle buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarınca, 14-23 Kasım'da "Macbeth", "Oyalananlar", "Minik Bulut Minnak" ve "Göl" oyunları sahnelenecek

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarınca, 14-23 Kasım'da 4 oyun seyirciyle buluşacak.

William Shakespeare'in yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği "Macbeth" adlı oyunda, Zeliha Çetinkaya, Ahsen Gül Ever, Aytek Mete Elgün, Cemal Aldıç, Çağrı Mengüç, Nurcan Tural, Seçil Mutlu Oğuz, Senem Akman, Tekin Ezgütekin ve Ufuk Aşar rol alıyor.

Shakespeare'in en güçlü, en karanlık tragedyası olan oyun, Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM) Büyük Sahne'de, 14 Kasım Perşembe günü, 15 Kasım Cuma günü saat 20.00'de, 16 Kasım Cumartesi günü saat 15.00 ve 20.00'de sahnelenecek.

- "Minik Bulut Minnak"

Aytek Mete Elgün'ün yazıp yönettiği "Minik Bulut Minnak", SDKM Büyük Sahne'de 20 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te çocuklar için sahnelenecek. Eserde, yağmur yağdıramayan küçük bulut "Minnak"ın küresel ısınmayla mücadelesi konu ediliyor.

- "Oyalananlar"

Emir Özbek Yıldız'ın yazıp Volkan Dinç'in yönettiği "Oyalananlar" adlı oyun, 20 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de SDKM Oda Tiyatrosu'nda seyirciyle buluşacak. Özel bir şirkette, terfi bekledikleri sırada işten çıkarılan iki adamın intikamını konu alan oyunda, Bülent Baytar, Çiğdem Sarıhan Benli, Levent Muratoğlu ve Utku Oğuz rol alıyor.

- "Göl"

Seçil Mutlu Oğuz'un yazıp ve yönettiği "Göl" oyununda, yeni bir hayat kurmak üzere göl kenarında bir eve taşınan genç bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Çağrı Mengüç, Seda Güven Şahin, Senem Akman ve Serhat Güzel'in rol aldığı oyun, 21 Kasım Perşembe ve 22 Kasım Cuma günleri saat 20.00'de, 23 Kasım Cumartesi günü ise saat 15.00 ve 20.00'de SDKM Büyük Sahne'de izleyicisiyle buluşacak.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :