Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Şarkışla'da

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Şarkışla'da

SİVAS (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 19 laptop ve 3D yazıcı...

SİVAS (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 19 laptop ve 3D yazıcı hediye etti.

Şarkışla ilçesinde Büyük Birlik Partisi Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun okuduğu okulu ziyaret eden Karaosmanoğlu, Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve ablası Maviş Ocak ile bir süre sohbet ederek, okul müdürü Halit Seyfullah Aydoğan’dan okul hakkında bilgi aldı.

Eğitimsiz bir milletin kalkınmasının, gelişmesinin ve huzurunun mümkün olmadığını belirten Karaosmanoğlu, "Birkaç kez Muhsin Yazıcıoğlu ile sohbet etme fırsatı buldum. Fırsatın kazası olmaz, mücahit bir kardeşimizin anısına, buraları ziyaret etmek beni çok mutlu etti."dedi.

Yazıcıoğlu’nun dünyanın her yerinden dua aldığını ifade eden Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, "Böyle bir insanla aynı memlekette yaşamaktan gurur duyuyorum. Pek çok siyasi geldi, geçti. Çoğu başbakan, bakanlar, vekiller unutuldu gitti. Ölümünden sonra bir siyasinin unutulmaması kadar güzel bir şey olamaz. Allah bizlere de böyle bir ölüm nasip etsin." şeklinde konuştu.

Daha sonra Karaosmanoğlu, Şarkışla Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 19 laptop ve 3D yazıcı hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :