Kocaeli Birlikspor'da Nazilli Belediyespor maçı hazırlıkları

Kocaeli Birlikspor'da Nazilli Belediyespor maçı hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Futbol Şube Sorumlusu Zeki Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferi tamamladıklarını belirterek, yeni gelen futbolcuların takıma uyum sağladığını söyledi.

Üstün Bilgi'yle yeniden sezon sonuna kadar kiralık anlaştıklarını ifade eden Yüksel, gelecek haftalarda kendisinden yararlanacaklarını kaydetti.

Yüksel, yönetim kurulu olarak takımla dün yemekte bir araya geldiklerini belirterek, "Kendileriyle görüştük. Bu maçla kendimize geleceğiz ve dönüş yaşayacağız. Nazilli Belediyespor karşısında 3 puan alarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Tek ihtiyacımız bu. O kalite, takımda var. Bütün futbolcularımızla görüşüyoruz. Özellikle kaptanımız önemli işler yapıyor, futbolcularla görüşüyor" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı