KKTC’de çekiçli soygun

KKTC’de çekiçli soygun

KKTC'nin turizm kenti Girne'de bir market zincirine ait aracın önünü kesip şoförün kafasına çekiçle vurarak içi para dolu çantayla kaçan ve olayla ilgisi...

KKTC'nin turizm kenti Girne'de bir market zincirine ait aracın önünü kesip şoförün kafasına çekiçle vurarak içi para dolu çantayla kaçan ve olayla ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi mahkemeye çıkarıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) turizm kenti Girne'de bir market zincirine ait aracın önünü kesen yüzleri maskeli 3 şahıs, market zinciri şoförünün kafasına çekiç vurup şirkete ait içerisinde 200 bin TL ile bir miktar döviz ve banka çeki bulunan çantayı alıp kayıplara karıştı. KKTC polisi olayla ilgili olarak yaptığı geniş çaplı operasyonda soygunla bağlantısı olan 3 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Girne'de gerçekleştirilen soygun ile ilgili tutuklanan 3 kişi bugün mahkemeye çıkartıldı. Girne kaza mahkemesine çıkarılan zanlılara 3'er gün tutukluluk kararı verildi.

Olaya karışan bir başka kişinin de KKTC Ercan Havalimanı'ndan Türkiye'ye çıkış yaptığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı