Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi

Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi

Sırp taraftar Marko İvkoviç'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltındaki kişi sayısı 7 oldu

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım'da oynanan THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç'in (25) hayatını kaybetmesine ilişkin dün gözaltına alınan 6 şüpheli ile olay anında çevrede bulunanların ifadeleri doğrultusunda 1 kişi daha yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu, önceki gün 5 Türk şüphelinin gözaltına alınmasının ardından yakalanan 2 kişi ile gözaltındakilerin sayısı 7 oldu.

Yetkililer, olaya karıştıkları tespit edilen çok sayıda kişinin kimlik bilgilerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü ve ilerleyen süreçte gözaltı sayısının artabileceğini dile getirdi.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım'da oynanan maç öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun 1 No'lu kapısının önünde 19.30'da çıkan kavgada, 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Kızılyıldız taraftarı, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı. Sağlık ekiplerince Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İvkoviç, kurtarılamamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı