Kızılözlüler şenlikte bir araya geldi

Kızılözlüler şenlikte bir araya geldi

Kızılözlüler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği şenlik yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Köy meydanında yapılan şenliğe yurt içi ve yurt dışında yaşayan Kızılözlülerin yanı sıra çevre ilçe ve köylerden de yoğun katılım oldu.Birlikteliğin önemine dikkat çeken Kızılözlüler Eğitim Kültür Sağlık Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şafak "Hayır ve iyilik, mal, el ve dille yapılır ve yapılacak bütün iyilikler de birer sadakadır. İşte bizler de Kızılözlüler Derneği olarak bu anlatmaya çalıştığım amaçlar çerçevesinde önemli bir görevin temsilcileri olarak bir arada bulunmaktayız.  Bu ifadelerimde sizlere, birlik olmamızdaki maksadın, ne kadar önemli olduğunu ve birlik olmamızdan doğacak güç ile nelere vesile olabileceğimizi hatırlatmakta yarar görmekteyim. Çünkü derneğimizin üstlendiği bu misyon ile bir araya gelen bizler, önce en yakınımızda olanlarla, daha sonra ait olduğumuz çevreyi kapsayan insanlarla ve diğer boyut olarak da tüm dünyadaki muhtaçlarla sağlayacağımız büyük bir gönül bağının inşa edilmesinde karınca kararınca çok mühim bir rol üstlenmekteyiz." diyerek bundan sonraki yılın takvimini de misafirlerle paylaştı.

kizilozluler-senlikte--(10).jpg

Dernek olarak yaptıklarını da anlatan Başkan Mustafa Şafak, Çenakkale gezisi gibi manevi yoğunluğu yüksek geziler düzenledik, gençlerimiz arasın da futbol turnuvası organize ettik. Gençler bizim için önemli ve yeni dönemde de burs başta olmak üzere gençlere yönelik çalışmalarımız sürecek" dedi.

Öte yandan yemek ikramının olduğu ve çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Muhtar İrfan Ataseven katıldı.

kizilozluler-senlikte--(2).jpg

 

kizilozluler-senlikte--(9).jpg