Kızılcıhamam'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kızılcıhamam'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek

ANKARA (AA)- Kızılcıhamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için ilçede düzenlenen yardım kampanyasından dolayı vatandaşlara...

ANKARA (AA)- Kızılcıhamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için ilçede düzenlenen yardım kampanyasından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Kaymakam Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 Şubat-16 Mart tarihleri arasında kaymakamlık himayesinde gerçekleştirilen yardım kampanyasının başarıyla sonuçlandığını belirtti.

Yıldız, şunları kaydetti:

"Kampanya kapsamında, Kızılcahamam'da hizmet veren meslek odaları, mahalle muhtarlarımız ve bütün Kızılcahamamlı vatandaşlarımızın katılımı ile düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Kampanyası' başarı ile sonuçlanmıştır. İlçemizden toplanan yardım ile alımı yapılan arazi aracı, kampanyayı temsilen bir heyetin katılımı ile İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına teslim edilmiştir. Yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren tüm Kızılcahamamlı hemşehrilerime gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :