Kızılcahamam'da Turizm Haftası kutlandı

Kızılcahamam'da Turizm Haftası kutlandı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde Turizm Haftası törenle kutlandı. Turizm Haftası dolayısıyla Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde Turizm Haftası törenle kutlandı.

Turizm Haftası dolayısıyla Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde tören düzenlendi.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, törende yaptığı konuşmada, Kızılcahamam'ın turizm açısından önemli potansiyele sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sahip olduğumuz bu potansiyeli değerlendirerek, bölgemizde turizmin daha fazla gelişmesini sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize gelen turistlerin daha fazla kalması için ortam hazırlanması gerekiyor. Bizler de Kızılcahamam ilçemizin güzelliklerini ortaya çıkartmak ve daha fazla turist çekebilmek için gayret gösteriyoruz. İlçe esnafımıza da teşekkür ederek Turizm Haftası'nın ilimize ve ilçemize iyilikler, güzellikler getirmesini diliyorum."

Belediye Başkanı Muhittin Güney de törende yaptığı konuşmayla turizmle ilgili yaptıkları projeleri anlattı.

Kızılcahamam Çağatay İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri sunduğu törende, öğrenciler hazırladıkları yiyecekleri konuklara sundu.

Törene, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek ile kamu kurumlarının müdürleri ve siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :