Kızılcahamam'da kentsel dönüşüm çalışmaları

Kızılcahamam'da kentsel dönüşüm çalışmaları

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi" konusunda TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü. AK...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi" konusunda TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü.

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile Ergün Turan ve TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile bir araya gelen Başkan Güney, projedeki 1. etapla ilgili kısa zamanda inşaat aşamasına geçilmesini önerdi.

Nakit anlaşmaları yapılan vatandaşların paralarının ödenmesi ve tapu devirlerinin belediyeye yapılması için anlaşmanın yapıldığı görüşmede, yıkım çalışmalarının ardından 127 konut ve bin 500 metrekare ticaret alanı bulunan ilk etabın inşaatına başlama kararı alındı.

Güney, en çok önem verdikleri projelerden biri olan "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi"nin hayata geçmesi için hiçbir problem kalmadığını belirtti.

Toplantıya Kızılcahamam Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ayhan Arslan, Harita Teknikeri Pakize Dursun ve Proje Koordinatörü Emre Karahan da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :