Kitapseverler bu anı bekliyor: Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli kitabı satışa çıkıyor

Kitapseverler bu anı bekliyor: Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli kitabı satışa çıkıyor

Instagram üzerinden yayınladığı mesajla Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan bomba kitap geldi, Albayrak kitabına "Burası Çok Önemli" ismini verirken, kitabın cuma günü itibarıyla satışta olacağı açıklandı.

Sabah grubunu da bünyesinde barındıran Turkuvaz Kitap, Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kitabını duyurdu. Twitter'dan yapılan açıklamada, "Berat Albayrak tarafından kaleme alınan “Burası Çok Önemli!” cuma günü tüm kitapçılarda" denildi. Kitabın satış fiyatı 40 lira olarak duyuruldu.

KİTABIN ADI : BURASI ÇOK ÖNEMLİ

288 sayfalık kitabın ismi ise sosyal medyada gündem oldu. Berat Albayrak Ekonomi Bakanlığı yaptığı dönemde ekonomi programlarını açıklarken sıklıkla 'Burası çok önemli' cümlesini kullanırdı. Sosyal medyada da Berat Albayrak'ın bu cümlesi bazen olumlu bazen olumsuz anlamda bir çok kez gündem olmuştu.

burasi-cok-onemli.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.