Kitap okuyana tiyatro bileti hediye

Kitap okuyana tiyatro bileti hediye

Antalya Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü "Kütüphanede Tiyatro Var Projesi" kapsamında 50 kitap okuyana çift kişilik tiyatro bileti verilecek

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü "Kütüphanede Tiyatro Var Projesi" kapsamında kütüphanede kitap okuyanlarla, çift kişilik tiyatro bileti hediye edilecek.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle yeni sezonda, halkın kültür ve sanat birikimine katkı sunmak amacıyla "Kütüphanede Tiyatro Var Projesi" başlatıldı.

Kitapseverlere tiyatro bileti kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı Doğan Hızlan Kütüphanesi ve Atatürk Kütüphanesi'nde 50 kitap okuyan her kitapsever, Antalya Şehir Tiyatrolarından istediği oyuna 2 kişilik davetiye kazanacak.

Antalyalı yetişkin ve çocuklara kitap okuma alışkanlığı edindirmeyi ve tiyatroya olan ilgiyi arttırmayı amaçlayan proje kapsamında, kütüphane üyeleri okudukları her 50 kitapla iki bilet kazanacak.

Antalya Şehir Tiyatrolarınca, çift kişilik bilet kazandıklarına dair 50 kitap okuyana davet mektubu gönderilecek. Kitapseverler, gönderilen mektupla AŞT gişesinden seçtikleri oyuna iki kişilik biletlerini alabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :