Kitap Kurtları ödüllendirildi

Kitap Kurtları ödüllendirildi

“Milli Birlik ve Kahramanlık” konulu kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen “Milli Birlik ve Kahramanlık” konulu kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek çok kitap okuyan bireylerin hayatın her alanında başarıya ulaşacaklarını sözlerine ekledi. Altuntaş, öğrencilerden bu alışkanlıklarını ilelebet sürdürmelerini de özellikle istirham ettiğini ifade etti. Dünyadaki tüm mazlum ve masumların Anadolu insanına dair büyük beklentiler içerisinde olduğunu söyleyerek bu beklentileri karşılamanın birinci yolunun çok okumak ve kendimizi geliştirmek olduğunu vurguladı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Songül de dereceye giren öğrencileri ve onlara rehberlik eden öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi.

Öğrencilerin okudukları kitaplar hakkındaki kanaatlerini paylaşmalarının ardından ödül törenine geçildi.

Tarık Buğra’nın Küçük Ağa ve Osmancık kitaplarından sorumlu olan öğrencilerin derece sıraları ve okulları şöyle: “Birinci Hatice Eğin Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, İkinci Meryem Seyhan Meram Muhittin Güzelkılınç Anadolu Lisesi, Üçüncü İbrahim Hasan Kuru Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi. 

kitap-kurtlari-odullendirildi-(3).jpg