Kitabın geliri öğrencilere burs olacak

Kitabın geliri öğrencilere burs olacak

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Mehmet...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Mehmet Özdemir geliriyle öğrencilere burs vermek üzere kitap yayımladı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, yayımlanan "Uluslararası Tanıtımda Medya ve Türkiye" isimli kitaba AEÜ'de görev yapan 15 akademisyen de makaleleriyle destek verdi.

Uluslararası alanda reklam ve tanıtım faaliyetlerine ışık tutması hedeflenen kitap, uluslararası iletişim kavramının önemine dikkat çekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kitabın sahibi Özdemir, satıştan tarafına yansıyacak gelirin belirlenecek öğrencilere burs olarak verileceğini söyledi.

Özdemir şunları kaydetti:

"Çalışma, uluslararası tanıtımda Türkiye'nin ne durumda olduğunu tespit etmek ve sorunların çözümüne yönelik bu alanda çalışan veya çalışma yapacak olan akademisyenlere kaynak oluşturmak amacıyla derlenmiştir. Destek veren akademisyenlerin makaleleri ile yeni uluslararası iletişim düzeni içerisinde kitle iletişim araçları ve diğer araçların ülkelerin tanıtımında oynadıkları rolü ortaya koymaya çalıştık.

İletişim teknolojilerinin gelişmesiyle toplumun yaşam şekli de etkileniyor. Günümüzde kitle iletişim araçlarının toplum üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini de kitap içerisinde değerlendirdik."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :