Kişisel gelişim zirvesi'ne yoğun katılım

Kişisel gelişim zirvesi'ne yoğun katılım

Ereğli Belediyesi tarafından ilk kez ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’ semineri Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Eğitim seminerine özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitimin gelişen toplumların temel taşı olduğunu belirten Başkan Özgüven: “Eğitim 7’den 70’e tüm insanlığın gelişiminde olmazsa olmazdır. Belediye olarak eğitime önem veriyor ve önemli katkılar sunuyoruz. Yapısal olarak Okullarımızın ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da düzenlediğimiz programlar ve seminerlerle özellikle gençlerimizin eğitimine katkı sunuyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz ‘Kişisel Gelişim Zirvesi’ adlı seminerimizin de gençlerimizin ve eğitime önem veren vatandaşlarımızın gelişimine katkı sunacağından eminim. Bu seminerde bizlerle birlikte olan uzman hocalarımıza ve seminerin yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Uzman eğitimciler; “Cv ve mülakat teknikleri, Beden dili ve imaj oluşturma, İletişim ve insanları tanıma sanatı konularında katılımcıları bilgilendirirken seminerin sonunda profesyonel ‘Katılım Belgesi’ de verdiler. Haber Merkezi 

kisisel-gelisim-zirvesi’ne-yogun-katilim-(2).jpg