"Kısa Sürede Önemli Başarılara İmza Attık"

"Kısa Sürede Önemli Başarılara İmza Attık"

Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Boyacıoğlu:

Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) kısa sürede önemli başarılara imza attıklarını söyledi.

Boyacıoğlu, yayımladığı teşekkür mesajında, başarılı bir sezonu tamamlamanın huzurunu yaşadıklarını belirtti. Başta seyirci olmak üzere kendilerine destek olanlara ve sporcularına teşekkür eden Boyacıoğlu, "TKBL'ye yükseldiğimiz ilk sezonda play-off'a ve Avrupa kupalarına kalarak önemli bir başarıya imza attık. Sezon başlarken bir çok kişi ve çevre tarafından düşmenin en büyük adayları arasında gösterilen takımımız oldukça başarılı bir sezon geçirmiştir" ifadelerini kullandı.

Boyacıoğlu, bu süreçte taraftarların da kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu başarıya ulaşmamızda büyük katkısı bulunan taraftarlarımıza, TKBL'nin en dolu maçlarını oynamamızı sağlayan seyircilerimize de teşekkürlerimi iletiyorum. Kulübümüzün önüne ismini veren, sezon başından beri her türlü desteği esirgemeyen Edirne Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Recep Gürkan'a, yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır'a şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum. Sezon boyunca gösterdikleri örnek davranışlardan dolayı tüm yönetim kurulu üyelerimize, tüm sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı