Kırşehir'de zabıta denetimleri

Kırşehir'de zabıta denetimleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, zabıta ekiplerinin iş yeri denetimlerini sıklaştırdığını belirtti. Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, zabıta ekiplerinin iş yeri denetimlerini sıklaştırdığını belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, gıda ve içecek satan iş yerlerinde temizlik, hijyen ve belge denetimlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Özellikle fırın, kahvehane, çay ocağı, pastahane, lokanta ve imalathaneler gibi sıhhi iş yerlerinin kontrol edilmesine önem verdiklerini dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Acımız daha düzenli ve sağlıklı bir Kırşehir. Yapılan kontroller sıkı bir şekilde devam edecek. Halkın sağlıklı bir şekilde genellikle yiyecek ve içecek üzerine hizmet veren satış yapan işletmeleri denetliyor ve inceliyoruz. Vatandaşımızın hizmet aldığı yerler çok önemlidir. Hem sıhhi açıdan hem de temizlik açısından iş yerlerinin kontrolü halk sağlığı için önem arz etmektedir. Kırşehir Belediyesi zabıta ekiplerimiz hijyen, temizlik ve belge denetimlerini sıklaştırdı. Sürekli olarak denetimler devam edecek. Vatandaşlarımız da olumsuz bir durumda şikayetlerini 214 10 10 nolu telefona bildirebilirler."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :