Kırşehir'de termal su ile şelale park

Kırşehir'de termal su ile şelale park

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, termal su ve havuzu bulunan Terme Şelale Park'ın hizmete sunulduğunu bildirdi.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, termal su ve havuzu bulunan Terme Şelale Park'ın hizmete sunulduğunu bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Terme Şelale Park projesinin tamamlanmasıyla 5 bin 500 metrekarelik alanda, termal su ve şelale etrafında 800 metrekare havuz yapıldığını, bu havuza insanların ayaklarını sokarak dinlenebileceklerini belirtti.

2 bin 300 metrekare yeşil alanın bulunduğu parkta, dinlenme ve oturma alanları da bulunduğunu aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir’de vatandaşlarımızın daha kaliteli vakit geçirmesi ve yeşil alanların artması için park çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 1,62 metrekare iken şu an bu oran 7 metrekareye yükseldi. Kırşehir için daha fazla yeşil alan ve daha fazla dinlenebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yaptığımız her proje Kırşehir’i geliştirecek, değiştirecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :