Kırşehir'de Ramazan Bayramı

Kırşehir'de Ramazan Bayramı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir protokolü, kentte bayramlaşma programları kapsamında huzurevi, sevgi evleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.Kırşehir Valisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir protokolü, kentte bayramlaşma programları kapsamında huzurevi, sevgi evleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, Kırşehir Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Altuntaş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Müftüsü Osman Arslan huzurevini ziyaret ederek buradaki yaşlıların bayramını kutladı.

Huzurevi ziyaretinin ardından Kırşehir Fatma Bacı Sevgi Evlerine ziyaret eden kent protokolü burada devlet koruması altındaki çocukların bayramını kutladı. Çocuklara hediye ve bayram harçlığı veren kent protokolü, çocukların eğitimlerinde başarılı olmaları, dereceler elde etmelerini istedi.

Ahi Polis Karakolu'nu ziyaret eden Vali Şentürk ve beraberindeki heyet, kent merkezindeki bazı şehit ailelerini ziyaret etti.

Gazetecilere açıklama yapan Vali Necati Şentürk, "Şehit ailelerimizle bayramlaştık, onların her zaman yanlarındayız. Onların evlatları vatan için şehit oldular, şehitlerimizin aileleri ise bizlere emanettir. Polisimizi ve askerimizi de bayram dolayısıyla ziyaret ettik. Gece gündüz demeden, saat farkı gözetmeksizin vatanımızın ve milletimizin can ve mal güvenliği için görev yapıyorlar. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Kimsesiz çocuklarımızı ve huzur evinde kalan büyüklerimizin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür sürdürmeleri gayretindeyiz. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. yürütmektedir." dedi.

Kent protokolü şehit polis memurları Yılmaz Özgüner ve Ekrem Ülker ile şehit askerler Ahmet Doğangün ve Eray Tekten’in evleri ziyaret ederek, aileleriyle bayramlaştı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :