Kırşehir'de milletvekili aday adayları

Kırşehir'de milletvekili aday adayları

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, görevinden istifa ederek AK Parti Kırşehir milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.Erkan,...

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, görevinden istifa ederek AK Parti Kırşehir milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

Erkan, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Kırşehir'in değerine değer, gücüne güç katmak ve insanına hizmetkar olmak için için görevinden istifa ederek aday aday olduğunu aktaran Erkan, çok önemli gördüğü bu süreçte, tarımdan ticarete, sanayiden, eğitimine kadar çeşitli projeler hazırlamayı hedeflediğini dile getirdi.

Erkan açıklamsının devamında, "Kırşehir'e güç katmak için 16 yıldır istikrarın ve büyümenin teminatı, milletimizin refah ve huzurunun garantisi, istikbalimizin güvencesi olan AK Parti'den Kırşehir milletvekilliği için aday adayı oldum." şeklinde görüş bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı