Kırşehir'de 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi

Kırşehir'de 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırşehir Belediyesi tarafından 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi.Kent...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırşehir Belediyesi tarafından 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Kent Park Basketbol sahasında 18 yaş altı ve 18 yaş üstü takımların katıldığı turnuva, 3 gün süren maçların ardından yapılan final karşılaşmalarıyla son buldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol antrenörü Orçin Artuk, 3x3 Basketbol turnuvalarına spor severlerin yoğun katılımından memnuniyet duyduklarını belirterek, turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Mücadeleler sonunda 18 yaş altında Bay Bay takımı birinci, Yürek Bilek takımı da ikinci oldu. 18 yaş üstünde ise Eski Toprak takımı birinci, 3 Oda 1 Salon takımı da ikinci olarak turnuvayı tamamladı. 

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren takımlara şampiyonluk kupası ve madalyaları verildi.

18 yaş üstü takımlarda birinci olan Eski Toprak Basketbol takımı İstanbul'da düzenlenecek 3x3 Türkiye Şampiyonasında Kırşehir'i temsil edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı