Kırşehir TSO'dan Ekonomi Bakanı Elitaş'a hayırlı olsun ziyareti

Kırşehir TSO'dan Ekonomi Bakanı Elitaş'a hayırlı olsun ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve kurul üyelerinden oluşan heyet, Ekonomi Bakanı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve kurul üyelerinden oluşan heyet, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazlı açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyetle yapılan ziyarette, yakın dönem içerisinde yaşanan ekonomi ve yurtiçi-yurtdışı piyasalarda yaşanan gelişmeler görüşüldü.

Ekonomik gelişim için atılacak yeni adımlar, Ekonomi Bakanlığı ile oda ve borsaların ilişkisinin görüşüldüğü ziyarette, Hisarcıklıoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın sanayici ve tüccarların sorunlarına vakıf olduğunu ifade etti.

Orta Anadolu’da sanayi ve ticaretin geliştirilmesi konusunda Ekonomi Bakanlığı olarak her türlü desteği vereceklerini ifade eden Elitaş da, 2023 hedeflerine ulaşmak için ekonominin tüm çarklarının birlikte hareket etmesi gerektiğini kaydetti.

Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, günün anısına Elitaş’a Kırşehir kilimi ve Neşet Ertaş işlemeli oniks taşı hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı