Kırşehir İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

Kırşehir İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2018 yılı ikinci olağan toplantısı Vali Vekili Adnan Kayık başkanlığında yapıldı.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2018 yılı ikinci olağan toplantısı Vali Vekili Adnan Kayık başkanlığında yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Konferans Salonunda kurum ve kuruluş yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Vekili Adnan Kayık, kentteki istihdam sorunlarına önemli çözümler üretmek adına çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Kayık, "Bir önceki toplantıda alınan kararlar gereği yürütme kurulunca oluşturulan eylem planları kurulun bilgisine sunuluyor. İl düzeyinde mevcut işletmelerin istihdamla ilgili problemlerinin tespit edilerek çözümler üretilmesini amaçlıyoruz. İstihdamın korunması, işsizliğin önlenmesi için alınabilecek tedbirlerin belirlenerek, kurul üyeleri ile görüşülüp değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, kurum tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve sonuçları hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :