Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Olağan Genel Kurulunda Bahamettin Öztürk, yeniden başkan seçildi.Esnaf ve Sanatkarlar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Olağan Genel Kurulunda Bahamettin Öztürk, yeniden başkan seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda yapılan Genel Kurul'da mevcut başkan Bahamettin Öztürk ve Mehmet Tekin başkanlık için yarıştı.

Divan Başkanlığını Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'nin yaptığı genel kurulda, faaliyet raporu ve 2014-2018 yılları arasındaki gelir gider tabloları oylanarak kabul edildi.

Yapılan seçimde Öztürk, oy kullanan delegelerin 92'sinin desteğini alarak güven tazeledi, rakibi Tekin ise 39 oyda kaldı.

Bahamettin Öztürk, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, Kırşehir'in ahiliği temsil ettiğini belirterek, tüm esnaflar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini, esnafın ihtiyaçları için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :