Kırşehir Belediyesinden evcil hayvan satışı

Kırşehir Belediyesinden evcil hayvan satışı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvanlar Parkında, evcil hayvanların satışına başlandığı bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvanlar Parkında, evcil hayvanların satışına başlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Güzler Evcil Hayvanlar Parkında, yumurtadan veya yavrulama yoluyla çoğalan beyaz ve siyah Fransız, Kel Fizan ve Denizli cinslerindeki tavuklar ile güvercin, bıldırcın, ispenç, Ankara keçisi, cüce keçi, kaz, Hint bülbülü türlerinde evcil hayvanların satışının yapıldığı belirtildi.

Açıklama görüşlerine yer verilen, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, evcil hayvan satışları ile vatandaşların evcil hayvan taleplerini karşılamayı amaçladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çeşit çeşit tavuklar, bıldırcınlar, kazlar, ördekler, tavus kuşları, yerli ırk keçi ve koyunları vatandaşlarımız ilgili personellerimizden temin edebilirler. Hayvanların bir kısmını satmaya karar verdik, çünkü yeni hayvan türleri için yer açmak istiyoruz. Yüzlerce hayvan türü var. Hepsi de hemen hemen yumurtluyor ya da yavruluyor. İhtiyaç fazlası hayvanların uygun fiyatla satışını sağlıyoruz. Beslemek isteyen hemşehrilerimiz buradan ücreti karşılığında temin edebilir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :